Lemsteraak ZEPHYRUS voor 6-8 personen te huur in Heeg

Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen huren in Friesland

max. Personen Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen

Lemsteraak ZEPHYRUS 6-8 personen onder vol tuig

Lemsteraak ZEPHYRUS :


De Lemsteraak ZEPHYRUS is een in 1965 bij scheepswerf Balk op originele wijze gebouwd jacht. Het schip heeft een gaffelgetuigd grootzeil, een fok en een kluiver. Voorts is de ZEPHYRUS voorzien van een hydraulische stuurinrichting en 115 pk dieselmotor.
Het jacht heeft een zeer ruime kuip en een gezellige roef. Het schip wordt zonder schipper verhuurd. In dit geval dienen tenminste twee personen over voldoende en aantoonbare ervaring te beschikken.
Voor het gebruik van de marifoon is een zendmachtiging vereist. Indien u zelf niet over voldoende zeilervaring beschikt, kunt u er op aanvraag een schipper bij huren. U moet er dan echter rekening mee houden dat er dan voor zes gasten plaats is.

Het schip leent zich voor prachtige zeiltochten langs de historische havenstadjes aan het IJsselmeer. Daarnaast kunt u de intieme sfeer van de meren en kanalen van Friesland ervaren en is de Waddenzee met zijn prachtige eilanden niet ver weg.

Het schip wordt uitgegeven door de eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.

Bezettingsoverzicht Lemsteraak ZEPHYRUS, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Lemsteraak ZEPHYRUS worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Details Lemsteraak "ZEPHYRUS"

Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:
8
ca. 120 m²
115 PK
12V, 220 V
Heeg
13.00 m
5.00 m.
1.20 m.
18.00 m.
in overleg

Indeling Lemsteraak ZEPHYRUS

Indeling Lemsteraak ZEPHYRUS

Indeling Lemsteraak ZEPHYRUS

Eenpersoonsbed Tweepersoonsbed Drinkwater Toilet Koelkast Kookplaat Marifoon
230 volt permanent Radio Verwarming CD/DVD speler

Interieur en Exterieur Lemsteraak ZEPHYRUS

Ligplaats & Routenplanner Heeg

Op volledig scherm weergeven

Startadres :