MotorBoot huren voor vakantie bij Yachtcharter Leeuwarden

Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, 7-9 personen Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, 7-9 personen

Motorjachten en Motorboten

Uitgaande van de Friese hoofdstad Leeuwarden heeft Yachtcharter Leeuwarden voor elke vaarvakantie het juiste schip. Wilt u elke hoek van Friesland verkennen? Met onze klassieke woonboten, motorboten, en vletten met een doorvaarthoogte van 2,40 m, kunt u bijna ondere iedere brug door varen.
Yacht Charter Leeuwarden verhuurd boten en motorjachten die zijn ingericht in klassieke stijl met een lengte van 9-15 meter. Onze motorjachten (Vletten, Simmerskippen, Duetglider en Aventura's) hebben bijna allemaal een lage opbouw, zodat u in aanvulling op de bekende watersportcentra, ook de rustige en natuurlijke schoonheid, alleen vanwege de lage doorvaarthoogte van de boten, het "echte Friesland" kunt ontdekken.
Als u een boot bij ons huurd, ontvangt u een volledige instructie van de boot ( locale crew spreekt Nederlands, Engels, Duits en vriendelijk). Voor deze schepen is geen vaarbewijs vereist. Gasten die geen ervaring hebben met varen, kunnen in het begin van hun bootvakantie een vaarles boeken bij Yacht Charter Leeuwarden, om daarna goed voorbereid te starten met hun vaarvakantie.

Simmerskip 950 OK, Simmerskip 1200 AK Simmerskip 950 OK, Simmerskip 1200 AK

Vertrekhaven en vaargebied van de motorboten en jachten

Leeuwarden, de provinciale hoofdstad ligt heel centraal in Friesland en is een uitstekende vertrekhaven voor vaarvakantie in Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen. Ons bootverhuurbedrijf op het Watersportcentrum Leeuwarden is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Vanuit onze haven, kunt u zowel het noorden van Friesland bereiken met het prachtige natuurgebied Lauwersmeer en vervolgens verder varen door de provincie Groningen. De Friese meren in het zuiden zijn niet ver weg. Op kleine vaarwateren door de natuur kunt u bijvoorbeeld de watersportplaats Grou binnen anderhalf uur en het watersportcentrum Sneek binnen twee├źnhalf uren bereiken. Voor onze gasten hebben we aantrekkelijke routes van verschillende periodes aan boord opgesteld, volledig gedocumenteerd, om het mooiste vaargebied van Europa gemakkelijker te kunnen verkennen.

Botenverhuur Holland, Aventura 34 AK, EVA Aventura 34 AK, EVA, 4 personen op het Sneekermeer

Goede redenen om bij Yachtcharter Leeuwarden een boot te huren:

• 10 perfecte en keurig onderhouden motorjachten voor 2-12 personen huren in Friesland vanuit Leeuwarden
• centraal uitgangspunt voor verschillende boottochten
• alle boten uitgerust met een boegschroef, en meer dan de helft van de vloot ook met een hekschroef
• GPS en kaartplotter op alle schepen
• alle schepen uitgerust met 230 Volt omvormer
• reklamevrije boten, uw vaart met uw eigen "Privéjacht"
• eigen serviceteam, via ons dochteronderneming Watersport Twee Provinciën
• alle charterschepen mogen worden gevaren zonder vaarbewijs
• meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur

Botenverhuur Friesland