Scheepswerf en stalling Watersport Twee Provinciën

Alles voor uw boot: Winterstalling, winterberging, reparatie, onderhoud, ...

Scheepswerf en stalling Watersport Twee Provinciën Scheepswerf en stalling Watersport Twee Provinciën Het bedrijf Watersport Twee Provinciën in Leeuwarden is in het begin 2013 overgenomen door Sytze en Greta Kooi. Sytze heeft veel ervaring in de watersport, hij was 12 jaar schipper/eigenaar van een 35 meter zeilend charterschip en was 13 jaar samen met zijn vrouw Greta eigenaar van Yachtcharter Sneek, een motorbootverhuur bedrijf met bijna 30 motorjachten in haar vloot.
Daarnaast werd ook een platbodem verhuur bedrijf onder de naam Sailcharter Sneek geëxploiteerd met een vloot van 19 schepen.
De lokatie Watersport Twee Provinciën wordt nu langzamerhand ontwikkeld tot een allround watersportcentrum.
U kunt namelijk bij hen buiten en binnen stallen, DHZ loodsen huren, en allerhande werkzaamheden rond u schip laten uitvoeren.

Ligplaatsen, stalling, onderhoud, ...

Watersport Twee Provincien in Leeuwarden heeft de watersporter veel te bieden. Er zijn diverse ligplaatsen direct aan de nauwe Greuns. Een zeer ruime winterstalling binnen van maar liefst 2.500 m² en buiten rond de 7.000 m². Verder willen zij u graag adviseeren en ondersteunen bij het onderhoud van uw schip. Met hun hands-on mentaliteit helpen ze u graag op weg naar meer vaarplezier.

Medewerkers

De dagelijkse leiding is in handen van Sytze Kooi. Daarnaast hebben zij een vakkundig scheepsmonteur en jachtschilder standby zodat zij u direct de nodige onderhoudsservice kunnen bieden, waardoor u prettig en ontzorgd kunt genieten van uw boot.