Zeeschouw voor 3-5 personen huren in Heeg

Vanaf 2021: Zeeschouw trijemanskip voor 3-5 personen, Heeg

max. personen Zeeschouw TRIJEMANSKIP 3-5 personen

Zeeschouw TRIJEMANSKIP, 3-5 personen zeilen vanuit Heeg

Zeeschouw TRIJEMANSKIP :

De Zeeschouw Trijemanskip is uitgerust met een Nanni Dieselmotor met 29 PK, een leuk traditioneel zeilschip met een groot vaargebied. Gezien de afmetingen is deze schouw uitstekend geschikt voor de Friese meren en kanalen (een goede optie voor gasten die nog niet veel ervaring hebben met platbodemzeilen), maar zeker ook een geschikte platbodemzeiler voor het IJsselmeer en de Nederlandse Waddenzee. Kortom: een fantastisch vakantieschip.

De salon biedt voldoende ruimte voor de maximaal vijf gasten. Hier vindt u ook de volledig ingerichte kombuis met gasfornuis en koelkast. Twee bemanningsleden kunnen op de twee banken slapen, het vooronder biedt nog eens drie gasten een slaapplaats, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed zijn hier te vinden.

Deze Zeeschouw is ook een zeer geschikt beginnersschip voor zeilers die van kieljachten komen om hun eerste stappen te zetten op een platbodemschip.

Het schip wordt uitgegeven door de eigenaren Akke en Eeuwe de Jong in Heeg. Zij hebben een scheepsonderhoud en motoren-service bedrijf, de gasten kunnen er altijd zeker van zijn een veilig en technisch perfect schip mee te krijgen.

Bezettingsoverzicht Zeeschouw TRIJEMANSKIP, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Zeeschouw TRIJEMANSKIP worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.


Details Zeeschouw "Trijemanskip"

Max aantal gasten:
Zeiloppervlak:
Dieselmotor:
Voltage:
Vertrekhaven:
Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Doorvaarthoogte:
Huisdieren:

5
ca. 43 m²
29 PK
12V, 220 V
Heeg
9.00 m
3.40 m.
0.70 m.
12.50 m.
in overleg

Indeling Zeeschouw TRIJEMANSKIP

Indeling Zeeschouw TRIJEMANSKIP

Indeling Zeeschouw TRIJEMANSKIP


Tweepersoonsbed Eenpersoonsbed Toilet Koelkast Drinkwater Kookfornuis
12 Volt 230 Volt Walstrom Radio GPS Digitale waterkaart

Interieur en Exterieur Zeeschouw TRIJEMANSKIP


L igplaats & Routenplanner

Op volledig scherm weergeven

Startadres :